I Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  IZones de contacte és un programa de mediació desenvolupat en Graner Centre de Creació i Arts Vives (2020-21) que té per objecte promoure un diàleg horitzontal i creatiu entre les pràctiques artístiques i educatives. A través del programa Caixa d'Eines de Graner, el projecte involucra a tres llars d’infants, un espai familiar, cinc escoles de primària, dos instituts i diverses artistes en un procés d'experimentació sobre arts vives i educació.

Projectes relacionats: 

︎︎︎ Zones de Contacte (Vol. I)
︎︎︎ Dossier Zones de Contact
e 2019-20
︎ Web Graner
Zones de Contacte (Vol.II)
Mediació I El Graner
2020 — 2021Zones de contacte és un programa de mediació  que explora les relacions entre les arts vives i l'educació des d'una perspectiva que situa el cos, el contacte i l'experimentació en el centre dels processos d'aprenentatge. El programa es basa en la creació de comunitats d'aprenentatge múltiples, transversals i situades, activant espais d'escolta, trobada i invenció on experimentar amb les pràctiques i narratives de l'art i l'educació.

A través d'una metodologia basada en la col·laboració d'agents en qualitat d'iguals, i el desplaçament de posicions, experiències i pràctiques, Zones de Contacte reivindica la polifonia com a arquitectura fonamental de la mediació, creant espais on compondre en plural nous camps d'acció i maneres de fer entre les pedagogies i les artsen viu.Mark

︎       ︎      ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

esp I cat I eng

crèdits:
diseny web _ david pérez