ESP I CAT I ENGI Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Creació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I


Escenes del confinament és projecte de correspondències audiovisuals que revisa les experiències més insòlites del [des]confinament a partir l’optica d'un grup d'espectadores inquietes. Amb la col·laboració de Graner Centre de Creació de Dansa i Arts vives i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


︎︎︎ Web Escenes del Confinament

Projectes relacionats:
︎︎︎ Espectadors en residència
︎︎︎ La paradoxa de l’espectadora


Escenes del confinament
Mediació I El Graner
Abril - junio, 2020.Escenes del confinament és un projecte de correspondències audiovisuals que explora els aspectes més insòlits del (des)confinament a partir de l'òptica d'un grup d'espectadors. El projecte neix de la necessitat de socialitzar l'experiència del (des)confinament i explorar el domini de l'estètica com a espai d'interrupció i qüestionament dels relats hegemònics i el govern de l'atenció contemporània.

A partir de la figura de l'espectadora i les seves interseccions amb la flânerie, el projecte proposa un entorn virtual on compartir percepcions, vivències i imatges de la quotidianitat per a elaborar les experiències de la nova (i vella) normalitat. Si els actors/actrius del confinament estan interpel·lats a actuar el protocol d'actuació oficial... Què i com fem les espectadores dins d'aquest estat de "suspensió de la vida"? Com conduïm la nostra mirada i quines obertures podem assajar a través d'una actitud estètica i crítica envers el present?


Mark

︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

ESP I CAT I ENG


 
disseny web _ david pérez