ESP I CAT I ENGI Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Creació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I


In the act of playing és una instal·lació participativa desenvolupada per a les II Jornades d'Intercanvi d'Experiències Artístiques organitzades pel Cesire (Centri de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa) el juny del 2019. El projecte acosta els llenguatges artístics contemporanis a la comunitat educativa a través d'una sèrie d'estacions de joc que reactiven pràctiques artístiques per a crear entorns d'aprenentatge experimentals, actius i col·laboratius.
In the act of playing
Mediación I Cesire
2019In the act of playing proposa una sèrie d'àrees de joc que susciten aprenentatges basats en la performativitat, l'acció i el cos com a eixos de les pràctiques pedagògiques. Seguint la idea del museu itinerant de Marcel Duchamp, In the act ofplaying és un museu portàtil i interactiu que reactiva una sèrie d'instal·lacions participatives basades en treballs d'artistes contemporanis.

︎ Vídeo


Cesire, Barcelona, maig, 2019.︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

ESP I CAT I ENG


 
disseny web _ david pérez