I Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I


La escena en curso és un projecte de investigació-creació col·laborativa desenvolupat entre 2014 i 2018 que obre un espai de reflexió entorn del cos, el neoliberalisme i els dispositius de poder. Amb la col·laboració d'Élida Dorta, Oihana Altube,Karolina Rychlik, Andreu Sans, Francisca Araújo, Alberto Cendra, Solange Jacobs i Anna Feliu.
La escena en curso
Investigació I Institut del Teatre
2013 — 2018La escena en curso és un projecte de creació i recerca col·laborativa que reflexiona sobre les interseccions entre cos i neoliberalisme en el marc de les societats del rendiment.

El projecte es va desplegar a partir d'una sèrie de tallers temàtics estructurats en relació al cos, la imatge, la història i el llenguatge. En cada trobada es va desplegar un entorn de col·laboració amb artistes on es qüestionaven des d'una perspectiva escènica els processos de producció lligats al cos, la subjectivitat i els mecanismes de la representació neoliberal.

La recerca es va formalitzar entorn a quatre peces experimentals que jugaven lliurement
amb les gramàtiques de l'escena: This image is not avialable in your country (2014), Paisatge d'un eros arrasat (2015), Danses Perilloses (2015), Giselle: una reconstrucció (2016) i Alfabet (2017).

︎ Arxiu de la recerca
︎ Creacions escèniques
︎Web
︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

esp I cat I eng

 
diseny web _ david pérez