ESP I CAT I ENGI Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Creació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I


Im_mediacions és una taula de treball col·laborativa que convoca 4 equipaments culturals de proximitat (Graner, Bàscula, Inefable i l'AMCL) per reflexionar sobre les interseccions entre cultura, arts, educació i territori dins del Programa Caixa d'Eines del Pla de Barris de la Marina.

︎︎︎ Programa im_mediacions


Im_mediacions
Workshop I Pla de Barris de la Marina
Gener_ juny del 2021El projecte es proposa com un espai de col·laboració on reflexionar sobre les polítiques i les estètiques de proximitat per teixir vincles amb les comunitats educatives a través del disseny i la creació d'espais de mediació. El programa està orientat a repensar els espais i els temps de la comunitat, mobilitzar els imaginaris i les gramàtiques de la mediació en arts i educació, i desplaçar les inèrcies del model del consum cultural (oferta/demanda, recursos, productes i relacions instrumentals) cap a una ecologia de les pràctiques col·laboratives al barri de la Marina.

Quines són les matèries i els subjectes comuns entre l'educació, l'art i la cultura? Quina mena de relacions establim des de l'àmbit de la cultura amb les comunitats educatives? Com treballar la qualitat dels vincles en temps de pandèmia? Com qüestionar el paradigma del consum cultural a través del co-disseny d'espais de mediació? Com impulsar una ecologia cultural i educativa al barri de la Marina basada en pràctiques de col·laboració que involucrin diverses comunitats en la creació d'espais de trobada i conversa?

Mark

︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

ESP I CAT I ENG


 
disseny web _ david pérez