ESP I CAT I ENGI Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Creació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I


L'escola d'indagació és un projecte de mediació desenvolupat per a les III Jornades de llenguatges artístics a l'Aula d'Infantil organitzades pel Cefire entre juny i setembre del 2019. El projecte té per objecte crear un espai de diàleg entre educadores per a repensar els formats i les arquitectures de l'educació artística en el cicle d'educació infantil.
Escola d'indagació
Mediació I Cefire
2019
L'escola d'indagació és un espai orientat a repensar col·lectivament el lloc que ocupen les arts en la nostra pràctica educativa. Un espai comú per a la paraula i l'experiència, on teixir preguntes, interessos i necessitats al voltant de la capacitat de les arts per a transformar les pràctiques, els espais, els temps i els motius que orienten les construccions de la infància en l'etapa d'infantil. A través de dinàmiques i pràctiques col·laboratives plantejarem una escola que es pensa en veu alta i en plural, una escola que ens ajudi com a mestres, artistes i investigadores a fer-nos preguntes concretes i visibles que orientin la nostra acció cap a la cooperació, l'experimentació, la creació d'aprenentatges múltiples i la transformació dels models artístics a l'aula. Castelló de la Plana, juny-setembre, 2019.
Castelló de la Plana, juny-setembre 2019.
 


︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

ESP I CAT I ENG


 
disseny web _ david pérez