ESP I CAT I ENGI Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Creació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I


Aparador(s): una exposició d’espais és un projecte de mediació desenvolupat pel Cicle "D'enamorar-se així, d'equivocar-se així i d'exposar-se així" comissariat per Experimentem amb l'ART per al Museu Abelló de Mollet de Vallès de febrer del 2017 al maig del 2018. A partir del concepte d'exposició que es posa en joc dins del cicle, el projecte té com a objecte despertar i promoure un diàleg al voltant de la producció de l'espai i la seva visualitat implicant els veïns, associacions i centres educatius del barri.
Aparador(s): una exposició d’espaisMediació I Museu Abelló
2018 — 2019Aparador(s): una exposició d'espais és un projecte de mediació que proposa un marc de qüestionament col·lectiu sobre les dimensions ètiques, estètiques i polítiques dels espais que conformen la ciutat. Espais comuns, ordinaris, sovint naturalitzats i invisibilitzats sota les nostres pràctiques i representacions, però que defineixen la materialitat de les nostres existències i les seves disposicions subjectives, polítiques i imaginàries. Les coordenades d'allò que som i d'allò que podem arribar a ser.

El projecte es concep com una producció concreta d'espais de trobada amb agents de la ciutat, un laboratori col·lectiu on teixir la vida amb l'espai, la sensibilitat amb la crítica, el desig amb la imaginació, obrint un joc de desconstrucció i desnaturalització dels espais comuns –la ciutat, el barri, la casa,…; però també la família, la ciutadania, la producció i la resta d'espais relacionals que ens conformen– amb la voluntat de desencadenar pràctiques i processos d'invenció.

Aquesta línia de mediació va creuar transversalment tot el cicle, amb una primera intervenció el maig de 2017 amb el veïnat, “Trobades improbables”, i un laboratori de creació en 2018 amb els alumnes de l'artístic de l'IES Mollet.


︎ Publicació
︎ Video
︎ Web
Laboratori "Temptatives per esgotar l'espai" realitzat amb lxs alunmxs de Batxillerat de l'IES Mollet. 


Exposició "Temptatives per esgotar l'espai" realitzada pels alumnes de Batxillerat de l'IES Mollet en el Racó de l'Artista del Museu Abelló.

︎ Full de sala
Trobades Improbables
Acció postal que convida al veïnat a compartir pressentiments en els bancs de la ciutat.︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

ESP I CAT I ENG


 
disseny web _ david pérez