ESP I CAT I ENGI Artefactum  I  Agenda  I  Projectes  I  Mediació  I  Creació  I  Workshops  I  Càpsules  I  Investigació  I  Contacte  I
AlfabetEl llenguatge existeix desde un principi, en el seu esser en brut i primitiu, sota la forma simple, material, d’una escriptura, d’un estigma sobre les coses, d’una marca que s’exten pel mon i forma par de les seves figures mes imborrables.
Les paraules i les coses, M. Foucault


Alfabet proposa un espai de joc entre el cos i la paraula que explora els accidents i les pulsions subterrànies del llenguatge. Si la nostra relació amb el món passa necessàriament pel llenguatge, Alfabet convoca al llenguatge com un espai d'estranyament i practica l'escriptura escènica com un signe paradoxal i divergent que posa en un espai d'estrangeria les relacions entre les paraules i les coses, mobilitzant les possibilitats polítiques de la invenció poètica com a desordre del llenguatge.

Quines relacions lliguen les paraules amb les coses? I els cossos amb les paraules? I les coses amb els cossos? Com actuen els cossos sobre el llenguatge? Com defineixen les paraules la materialitat del món? Quines operacions realitza el llenguatge sobre el món? Quins ordres de pensament i jerarquies mobilitza? Què esdevé quan trastoquem les metàfores i les analogies que organitzen el pensament? Com deixar que les coses esdevinguin cossos? Com fer que els cossos defineixen les paraules, que les paraules esdevinguin espai, objecte o subjecte d'actuació? Què succeeix quan alterem les relacions subjecte-objecte, matèria-sentit, diferencia-similitud i la resta d'oposicions que organitzen l'experiència del llenguatge? Quin món esdevé llavors?
FITXA ARTÍSTICA_
Direcció i dramatúrgia: Esther Blázquez i David Pérez.
Interpretació: Esther Blázquez i David Pérez.
Acompanyament: Bea Fernández i Mònica Muntaner.
Fotografia: Laura Barone.
Vídeo: Laura Costa.
Gràfica: David Pérez


AMB EL SUPORT DE_
La Poderosa: espai per la dansa i els seus contaminants y Convez Zero. 


︎       ︎      ︎   ︎︎ Arte Factum
      Carrer Salvà, nº 26 

      Barcelona, 08004
︎ artefactumm@gmail.com
︎ (+34) 608595741 / 699573343

ESP I CAT I ENG


 
disseny web _ david pérez